Exercices français en ligne- Online French exercises

Pour compléter nos cours de français, Accent Français propose des exercices de français en ligne gratuits complémentaires

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ - Accent Francais - French school - French courses - Montpellier - France


ACCENTFRANÇAIS, μια ζεστή ατμόσφαιρα, υπηρεσίες ποιότητας για να συνδυάσετε την εκμάθηση της γαλλικής γλώσσας με τη διαμονή σας στο γαλλικό Νότο.

 

Θα βρείτε παρακάτω μια σύντομη παρουσίαση του ινστιτούτου μας στη γλώσσα σας:

Καλώς ήλθατε στο AccentFrançais,

Εάν επιθυμείτε να μάθετε να επικοινωνείτε στα Γαλλικά ή να τελειοποιήσετε τη γνώση της γαλλικής γλώσσας και κουλτούρας, οποιαδήποτε εποχή του χρόνου, το AccentFrançais σας υποδέχεται για μια εβδομάδα έως και περισσότερους μήνες ανεξάρτητα από την ηλικία και το επίπεδό σας. Εγγυόμαστε μια αποδοτική μέθοδο διδασκαλίας αναγνωρισμένη επίσημα από πολυάριθμους οργανισμούς στη Γαλλία και στο εξωτερικό.

Η ομάδα μας σας προσφέρει υπηρεσίες με ποιότητα και την εγγύηση μιας υποδοχής πάντα ζεστής και εξατομικευμένης.

 

Οι εγκαταστάσεις του AccentFrançais βρίσκονται στην καρδιά της πόλης του Montpellier και επωφελούνται της εύκολης πρόσβασης, ανάμεσα στη διάσημη placedelaComedie και στον σταθμό του Montpellier (τραίνα, λεωφορεία και τραμ)

Το ινστιτούτο βρίσκεται μέσα στο πεζοδρομημένο ιστορικό κέντρο της πόλης όπου είναι συγκεντρωμένα τα καφέ, τα εστιατόρια, τα μαγαζιά, οι κινηματογράφοι και οι βιβλιοθήκες.

Μέσα σε ένα κτήριο του 19ου αιώνα, ασφαλές και εύκολο στην πρόσβαση (ασανσέρ, θυροτηλέφωνο), οι σπουδαστές έχουν στη διάθεσή τους 10 αίθουσες διδασκαλίας ευρύχωρες και φωτεινές, εξοπλισμένες με πολυμέσα, δωρεάν πρόσβαση στο Internet και μια αίθουσα μελέτης με βιβλία, βοηθήματα και μεθόδους εκμάθησης Γαλλικών.

 

Δεχόμαστε όλο το χρόνο σπουδαστές από 55 διαφορετικές χώρες, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί τους και να ρίξετε μια ματιά στις φωτογραφίες του site.

 

Μαθήματα, Στέγαση, Δραστηριότητες

Προσφέρουμε μια ευρεία γκάμα μαθημάτων για να επιλέξετε αυτό που αρμόζει στο επίπεδο και στις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε κάθε Δευτέρα και να επιλέξετε τη διάρκεια και τον τύπο της διαμονής σας.

Εγγυόμαστε μικρές ομάδες 3 έως 8 ατόμων, μέγιστος αριθμός 10: είναι η βασική προϋπόθεση ώστε κάθε σπουδαστής να είναι σε θέση να εκφραστεί και να προοδεύσει. Οι καθηγητές έχουν όλοι ως μητρική γλώσσα τη γαλλική και είναι πτυχιούχοι πανεπιστημίου, πεπειραμένοι στη διδασκαλία Γαλλικών σε ξένους.

Ο ενθουσιασμός τους και η μεθοδολογία μας η οποία επικεντρώνεται στην επικοινωνία, μας επιτρέπουν ταχεία πρόοδο μέσα σε ένα κλίμα ζεστό και άνετο.

 

Προσφέρουμε ποικίλες επιλογές στέγασης, από φιλοξενία σε γαλλική οικογένεια έως και ατομικό studio. Οι οικογένειες υποδοχής είναι προσεκτικά επιλεγμένες και ελεγχόμενες από την υπηρεσία στέγασης που διαθέτουμε (καταστατικό ποιότητας, ετήσια επίσκεψη και σχόλια φοιτητών)

 

Κάθε εβδομάδα μοιράζεται σε όλους τους φοιτητές το πρόγραμμα με τις δραστηριότητες και τις εκδρομές που προτείνουμε (επισκέψεις με ξεναγό, εκδρομές, γευσιγνωσία κρασιού ή τυριού, αθλήματα, έξοδοι, γεύμα σε εστιατόρια, μουσικές βραδιές κ.τ.λ...) Ο υπεύθυνος ψυχαγωγίας σας συνοδεύει σε όλες τις δραστηριότητες και δίνει οποιαδήποτε τουριστική πληροφορία χρειαστείτε.

 
Montpellier

Πόλη του Νότου, το Montpellier (260.000 κάτοικοι) απολαμβάνει 300 ηλιόλουστες μέρες το χρόνο και ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει όλη τη χρονιά τα ηλιόλουστα καφέ, τους μουσικούς στο δρόμο που δίνουν ζωή στις πλατείες και τα μεσαιωνικά σοκάκια του, το πεζοδρομημένο κέντρο του και τη χαρά του μεσογειακού τρόπου ζωής.

Πόλη 60.000 φοιτητών, είναι οργανωμένη γύρω από τις σπουδές και τον πολιτισμό και το κόστος ζωής παραμένει κατώτερο από την πλειονότητα των μεγάλων γαλλικών πόλεων.

Πόλη της κουλτούρας και της ψυχαγωγίας, καφετέριες, εστιατόρια, μουσεία, όπερα: οι ευκαιρίες για ψυχαγωγία δεν χάνονται. 15 λεπτά απόσταση από τις παραλίες της Μεσογείου και εξίσου κοντά με ποτάμια και βουνά, το πλαίσιο είναι ευνοϊκό για αθλητικές δραστηριότητες αλλά και χαλάρωση.

Η περιοχή έτοιμη να την ανακαλύψεις, τα χωριά και τα βουνά της ενδοχώρας προσελκύουν πεζοπόρους, φυσιολάτρες και ερασιτέχνες οινογνώστες. Τα μεσογειακά παράλια με τα παραδοσιακά ψαράδικα λιμάνια και τις μεγάλες αμμουδιές φιλοξενούν τις αποικίες των ροζ φλαμινγκο και των διάσημων ταύρων της Camargue.

 

Γενικές Πληροφορίες

·          Ελάχιστο όριο ηλικίας: 17 ετών

·          Διδακτική ώρα: 45 λεπτά

·          Ελάχιστη διάρκεια παρακολούθησης: 1 εβδομάδα

·          Μέγιστη διάρκεια παρακολούθησης: 37 εβδομάδες (9 μήνες)

·          Επίπεδα: από τελείως αρχάριοι έως τελειοποίηση της γλώσσας

·          Αριθμός σπουδαστών: μέγιστος 10, κατά μέσο όρο 6-8 σε κάθε τάξη

·          Ιδιαίτερα μαθήματα: 1 σπουδαστής, 1 καθηγητής

·          Έναρξη μαθημάτων: κάθε Δευτέρα

·          Έναρξη τμημάτων τελείως αρχαρίων: την 1η Δευτέρα κάθε μήνα

·          Ευρωπαϊκό Πιστοποιητικό Παρακολούθησης CECR: στο πιστοποιητικό που δίνουμε μετά το πέρας των μαθημάτων σημειώνεται ο αριθμός των μαθημάτων που πραγματοποιήθηκαν, η διάρκειά τους και το επίπεδο γλωσσομάθειας που εξασφαλίσθηκε σύμφωνα με την ευρωπαϊκή κλίμακα.

·          Εξετάσεις: Προετοιμασία για τις εξετάσεις DELF, DALF, TEFκαι CCIP (εμπορικό επιμελητήριο). Το AccentFrançais είναι εξεταστικό κέντρο για τις εξετάσεις TEF.

·          Δραστηριότητες: εβδομαδιαίο πρόγραμμα δραστηριοτήτων και εκδρομών πλαισιωμένο από τον υπεύθυνο ψυχαγωγίας του AccentFrançais.

 

Κατάλογος Μαθημάτων

Το AccentFrançais σας προτείνει μια μεγάλη ποικιλία μαθημάτων και το επιτελείο του είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τον ιδανικό τύπο μαθήματος σε συνάρτηση με το στόχο που έχετε όσον αφορά την εκμάθηση της γλώσσας, το επίπεδό σας και το χρόνο που διαθέτετε.

 

·          Standardμάθημα (20 ώρες)

·          Εντατικό μάθημα (25 ώρες)

·          Ακαδημαϊκό μάθημα (20 ώρες)

·          Standard +1 (20 ώρες + 4 ιδιαίτερα)

·          Standard +2 (20 ώρες + 10 ιδιαίτερα)

·          Προετοιμασία DELF, DALF, γαλλικά των επιχειρήσεων

·          Ιδιαίτερα μαθήματα (20,30 ώρες)

·          Τμήμα senior(15 ώρες +εκδρομές + δραστηριότητες)

·          Τμήμα PLF – Επαγγελματίες της γαλλικής γλώσσας (20 μαθήματα + δραστηριότητες + εκδρομές)

·          Τμήμα TEF (20 ώρες)

 

Επιλογές Στέγασης   

Κάθε άτομο έχει διαφορετικές ανάγκες. Το κλειδί για μια επιτυχημένη διαμονή είναι κατ’ αρχήν η επιλογή της στέγασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες και στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας. Γι αυτό σας δίνουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε από μια λίστα με διαφορετικούς τύπους κατοικίας προσαρμοσμένους για κάθε γούστο και οικονομική δυνατότητα.

 

·          Φιλοξενία σε γαλλική οικογένεια (με πρωινό ή ημιδιατροφή)

·          Ενοικιαζόμενα δωμάτια (με πρωινό ή πρόσβαση στην κουζίνα)

·          Studioσε ξενοδοχειακό συγκρότημα

·          Studioσε φοιτητική εστία (μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες)

·          Δωμάτιο σε πανεπιστημιακές εγκαταστάσεις (μόνο τους καλοκαιρινούς μήνες)

·          Ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών

 
Γιατί να επιλέξετε το AccentFrançais

·          Ιδανική τοποθεσία στο κέντρο του Montpellier

·          Άνετες εγκαταστάσεις (αίθουσες μαθημάτων πλήρως εξοπλισμένες, αίθουσα μελέτης, κουζίνα κ.τ.λ.)

·          Υπηρεσίες όπως πρόσβαση στο Internet, φοιτητική κάρτα, τουριστικές πληροφορίες κ.τ.λ.

·          Διδακτική μεθοδολογία σύμφωνα με τα πρότυπα της CECR, καθηγητές δυναμικοί και καταρτισμένοι, πτυχιούχοι Πανεπιστημίου

·          Εγγύηση ολιγομελών τμημάτων (3-8 άτομα) ώστε τα μαθήματα να βασίζονται στην επικοινωνία

·          Ποιοτική εξυπηρέτηση πελατών με μια ομάδα προσεγμένη και πάντα διαθέσιμη (υπηρεσία στέγασης, απορίες σχετικά με τη μεθοδολογία, τμήμα ψυχαγωγίας)

·          Επιλογή τύπου κατοικίας για όλα τα γούστα

·          Με διαπιστεύσεις και αναφορές ποιότητας

·          Δραστηριότητες και εκδρομές όλο το χρόνο

·          Υπεύθυνος ψυχαγωγίας για να πλαισιώνει τον ελεύθερο χρόνο σας και να σας συμβουλεύει.

 
Αλλά κυρίως:

Μία μοναδική ατμόσφαιρα που υπογραμμίζει την αποτελεσματικότητα και τη σοβαρότητα του εκπαιδευτικού μας έργου!

 
 
 
Partager cet article
Pour être informé des derniers articles, inscrivez vous :